Kropskorrektion

Kropskorrektion er en sammensat behandlingsform, af zoneterapi, Kranio Sakral terapi muskelafspændingsmassage, korrektion af de store led. Hvor jeg starter under fødderne med zoneterapi, for at pejle mig ind på hvilke organer der er belastet, bruget dette som quide til at finde årsagen til dit problem. derefter muskel afspændingsmassage til at løsne spændte, klemte muskler. Arbejder ud fra et 3.punkts princip Smerte, Årsag og Kompensation. Dvs. de krydsmotoriske spændinger som dannes i kroppen, når det belastet enten af indefra kommende spændinger, tanker og traumer. Eller ydre omstændigheder efter ulykke, operation, fald m.m. Ofte er der gamle skader som ligger og er ubehandlede, der kan være årsag til ny smerte.

Så overordnet er der ingen grænser for hvad der kan lindres med kropskorrektion. Om det er fødselsspændinger, hovedpine, ondt i ryggen, iskias, migræne, træthed.

For mig handler det om at kroppen åbnes op så blodcirkulationen samt lymfevæsken kan flyde frit, så kroppen optimalt kan optage det vi spiser og lymfen kan rense kroppen for affaldsstoffer. Når der er flow i disse systemer kan kroppen klare alt.

Mindsker risikoen for sygdom og styrker immumforsvaret til at klare forkølelser m.m.

Min filosofi er at 3 behandlinger inden for en måned virker godt til at få startet på behandling af skaderne ligenu, derefter anbefaler jeg vedligeholds behandling ca. 1 x om måneden eller efter behov.

Behandler også før graviditet, samt gravide og spædbørn.

Anni Klint

Jeg er 56 år, med 15 års erfaring i sundhedssektorren. Uddannet fodplejer, zoneterapeut og Kranio Sakral Terapeut.